Op de hoogte blijven?

Als ondernemer wil je weten wat er speelt. Hieronder staat het laatste nieuws. Ook vind je er blogs over actuele fiscale ontwikkelingen. 

Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt circa 4-6 keer per jaar. Naast onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte met digitale eindejaarsberichten, uitnodigingen, advies en dienstverlening. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Boekhouding optimaliseren?

Je kunt rekenen op de expertise van ONS! Samen brengen we in kaart hoe we de bestaande software zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. Mail je jouw facturen, dan verwerken en controleren wij je administratie. Een koppeling met de bank zorgt dat betalingen en mutaties automatisch worden ingelezen. Handmatig overmaken hoeft niet meer. Een koppeling met de loonadministratie voorkomt overtypen en is minder foutgevoelig. De administratie is hierdoor altijd actueel en up-to-date. Dat biedt ruimte voor ontwikkeling en groei!

Benieuwd hoe wij je administratie kunnen optimaliseren? Bel Erik Messing via tel. 0481 – 37 11 11 of stuur een e-mail naar administratie@ons.nl.