Delen

Meer nieuws

Tijd dringt voor aanvraag Brexit tegemoetkoming voor gemaakte kosten
21 maart 2023
Doe tijdig suppletieaangifte en voorkom belastingrente
21 maart 2023
TEK-aanvraagloket open op 21 maart 2023
20 maart 2023
Loket open SLIM-subsidie voor leren en ontwikkelen in het mkb
07 maart 2023


Meer nieuwsartikelen >
U bevindt zich hier: Trending > Nieuws > Subsidieloket isolatiemaatregelen eigen woning geopend

Subsidieloket isolatiemaatregelen eigen woning geopend

Ben je van plan om isolatiemaatregelen te treffen in je eigen woning? Of zijn er sinds 2 april 2022 isolatiemaatregelen uitgevoerd in jouw eigen woning? Weet dan dat je hiervoor subsidie kunt krijgen op grond van de ‘Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing’ (ISDE).

Het aanvraagloket bij de RVO is sinds 24 januari jl. geopend. Vanaf 2023 kun je ook voor één isolatiemaatregel subsidie krijgen. Vorig jaar moest je voor deze subsidie twee of meer isolatiemaatregelen in je woning treffen. Het subsidiebedrag is bij één isolatiemaatregel 15% van de isolatiekosten.

Neem je daarna binnen 24 maanden een tweede (of meer) isolatiemaatregel(en), dan wordt het subsidiebedrag voor de eerste maatregel verdubbeld naar 30%.

Tip: Op rvo.nl kun je aan de hand van maatregelenlijsten controleren of de voorgenomen isolatiemaatregelen in aanmerking komen voor de ISDE. Daar staat ook een stappenplan om de aanvraag in te dienen. Doorloop voorafgaand aan de aanvraag eerst het stappenplan. Zo weet je precies wat je nodig hebt voor de aanvraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *