Delen

Meer nieuws

Binnenkort start aflossen coronabelastingschulden
27 september 2022
Vergoedingsregeling voor kosten e-Herkenning verlengd
27 september 2022
ONS Prinsjesdagspecial 2022
23 september 2022
Denk aan zakelijke vergoeding bij borg staan voor bv
20 september 2022


Meer nieuwsartikelen >
U bevindt zich hier: Trending > Nieuws > Start aanvraagtermijn vaststelling TVL Q1

Start aanvraagtermijn vaststelling TVL Q1

Heb je TVL-subsidie ontvangen in het eerste kwartaal van 2021 (Q1)? In dat geval ontvang je binnenkort een mail van de RVO met het verzoek om het definitieve bedrag van de TVL Q1 vast te laten stellen.

Daartoe dien je een vaststellingsformulier in, waarin je de werkelijke omzet in het eerste kwartaal aangeeft. Dit formulier heeft de RVO al grotendeels ingevuld met behulp van gegevens van de Belastingdienst. Ben je het met de ingevulde gegevens eens? Dan kun je akkoord geven. Zo niet, dan pas je de gegevens aan.

Je hebt tot 1 oktober 2021 de tijd om de aanvraag voor de definitieve vaststelling van TVL Q1 te doen. Is het omzetverlies gelijk aan de opgegeven schatting bij de TVL-aanvraag? Dan krijg je de resterende 20% TVL-subsidie uitbetaald. Is het verlies hoger, dan krijg je meer TVL-subsidie en is het omzetverlies lager, dan krijg je minder dan 20% bijbetaald of je moet TVL-subsidie terugbetalen. In dit laatste geval kun je eventueel een betalingsregeling treffen met de RVO.

Tip: Zorg dat je de gegevens volledig en juist aanlevert bij de RVO. In dat geval kan de RVO de aanvraag in de meeste gevallen binnen drie weken afhandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *