Delen

Meer nieuws

Gewijzigde maximale uurprijzen kinderopvangtoeslag
18 januari 2022
Tijdig TVL Q4 2021 aanvragen
17 januari 2022
ONS startpunt: wat wijzigt er in 2022?
12 januari 2022
Eerste schijf en hoog tarief gewijzigd
11 januari 2022


Meer nieuwsartikelen >
U bevindt zich hier: Trending > Nieuws > Partner-fiscalist Paul Willemsen met pensioen

Partner-fiscalist Paul Willemsen met pensioen

Geachte relatie,

Onze collega Paul Willemsen, partner-fiscalist op ons kantoor in Elst, is recent 66 jaren jong geworden. Dit mooie moment heeft hij aangegrepen om ons te laten weten dat hij een punt wil zetten achter zijn actieve carrière als fiscalist. Nu hij van zijn pensioen kan gaan genieten, zijn het alleen nog maar leuke dingen waar de focus op ligt. Lekker eten, een heel goed glas wijn (met bijbehorende opleiding!), golf, enkele vrijwilligerstaken en, zodra corona dat weer vrij mogelijk maakt, leuke trips. Wij gunnen Paul dit fantastische vooruitzicht van harte!

In zijn jaren bij ONS heeft Paul een prominente rol vervuld in de fiscale praktijk als raadgever van vele, soms jarenlange, relaties en als opleider van aanstormend talent op ons kantoor. Wij willen Paul daarvoor bedanken, maar bovenal bedanken wij hem dat hij jarenlang zo’n fijne collega is geweest voor ons.

Vanzelfsprekend worden de werkzaamheden van Paul overgenomen door zijn collega’s. Relaties waarmee Paul persoonlijke banden onderhield zijn daar al van op de hoogte gebracht door Paul en zijn opvolgers. Bij die gelegenheid heeft Paul ook persoonlijk afscheid van hen genomen. Zowel vanwege de huidige Corona situatie als vanwege de persoonlijke wensen van Paul hebben wij zijn afscheid van de actieve fiscaliteit alleen op kleine schaal, binnen de kring van collega’s en samen met zijn Marjoleine, feestelijk ingeluid. Paul wil u graag bedanken voor het vertrouwen wat u hem in de afgelopen jaren heeft geschonken en hoopt u in de komende jaren nog eens in ontspannen omstandigheden tegen het lijf te lopen.

De collega’s van ONS Accountants, ONS Belastingadviseurs en ONS Pensioenadviseurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *