We staan voor je klaar
Leer ONS beter kennen

Welkom bij ONS

Onze naam zegt eigenlijk alles. Wij gaan voor samen, voor lange termijn en streven naar een hechte en bestendige relatie. Om dat te bereiken is een vertrouwensband nodig. We zullen in geen geval vragen om vertrouwen, omdat we de intentie hebben dat in de loop der tijd te verdienen.

Door onkreukbaar te zijn, te laten zien wie we zijn en waar we staan, zodat je weet waarvan je op aan kunt. Dat vraagt van ONS dat we rechtdoorzee zijn en niet om de waarheid heen draaien.

Net zo belangrijk voor een goede, gelijkwaardige relatie is om elkaar te leren kennen. Wij jou, jij ONS. Met het delen van gedachten en ideeën en het bepraten van de toekomst, stijgen we boven onszelf uit, want openheid en uitdaging prikkelt tot excelleren. Dus, daag ONS uit, bespreek die ongetemde ideeën. Het zet ONS op scherp en maakt ONS ambitieus. En daar pluk je vruchten van.

We staan voor je klaar

Wil je weten waarom anderen voor ONS kozen? Of wil je eens een keer samen de zaak bepraten? Bel ONS 026 – 325 54 41. Een gesprek is zo geregeld. Wil je ONS beter leren kennen? Regelmatig schrijven onze adviseurs een blog over een onderwerp dat actueel is, hen aan het hart gaat of extra aandacht verdient. Klik hier voor onze meest recente blogs.

Vennoten ONS:
Gert van der Vliet, Bert Schuringa, Jos Winkelhorst, Eric van Wissen en Johan Peters