Als je onderneemt
wil je weten met wie je zaken doet

Waarom anderen voor ONS kozen

Benieuwd waarom ondernemers voor ONS kozen? Deze, op het eerste gezicht tegenstrijdigheden, maken ONS tot een buitengewoon partner. Anderen waarderen ONS erom.

1. Klein of groot kantoor, het is maar hoe je het bekijkt.
ONS is een middelgroot kantoor. Groot genoeg om een volledige dienstverlening te bieden en klein genoeg om persoonlijk contact te waarborgen.

2. Weten en leren.
Kennis is veel, maar ontwikkeling is meer. Onze accountants en belastingadviseurs zijn mensen met een hbo of universitaire achtergrond, aangesloten bij de erkende beroepsorganisaties. In veel gevallen deden zij hun kennis en ervaring op bij de Big Four en kozen daarna bewust voor de werkwijze van ONS. In een veranderende wereld vinden we het belangrijk dat wij niet alleen putten uit opgedane kennis, maar onszelf in die wereld dompelen en ‘m ervaren, opdat wij er beter van worden. Daarom wordt iedereen bij ONS uitgedaagd zichzelf te blijven ontwikkelen.

3. Zakelijk en persoonlijk.
ONS wil constructief en integer bijdragen aan de persoonlijke en vermogensgroei van cliënten. Dat vraagt van ONS dat we ons vastbijten in zakelijke doelen en wensen, en ONS verdiepen in de motivatie en achtergrond van de ondernemer. Die verdieping stelt ONS in staat om je beter van dienst te zijn. Het resulteert bovendien in een informele sfeer, laagdrempeligheid en een hechte band. Een effect om te koesteren.

4. Omarmen en loslaten.
We omarmen elke klant en adviseren in de breedte van onze dienstverlening. Regelmatig komt het voor dat we signaleren dat er behoefte is aan een contact uit ONS netwerk. Een investeerder, een subsidient, een inspirator of een relevante sparringpartner. In dat geval is ONS motto ‘wij zijn zo groot als ONS netwerk reikt’. We brengen je in contact met inspirerende personen en relevante contacten.

Contact is zo gemaakt
Wil je eens praten over de zaak of een bepaald vraagstuk met één van onze adviseurs? Het is onze ambitie om je sterker te makenBel ONS 026 – 325 5441.
Benieuwd naar de initiatieven die we een warm hart toedragen? Klik hier voor onze bijdrage aan de omgeving.