Delen

Meer nieuws

Vacature ervaren salarisadministrateur / manager salarisadministratie (32-40 uur)
03 september 2019
Verkeershinder i.v.m. groot onderhoud
05 juli 2019
Minimumloon verhoogd per 1 juli 2019
29 mei 2019
ONS start pilot met ZOEVER e-bike
08 januari 2019


Meer nieuwsartikelen >
U bevindt zich hier: Trending > Nieuws > ONS start pilot met ZOEVER e-bike

ONS start pilot met ZOEVER e-bike

ONS Accountants en Belastingadviseurs gaat het nieuwe jaar duurzaam en sportief in. Collega’s op de vestiging in Elst doen mee met een pilot voor de nieuwe ZOEVER e-bike. Via een poolsysteem wordt deze e-bike de komende maanden gebruikt voor zakelijke ritjes naar relaties of de vestiging in Huissen.

Voordelen e-bike
De e-bike is een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld de auto of het Openbaar Vervoer. Beter voor het milieu, maar ook beter voor de gezondheid. De beweging en frisse lucht zijn goed voor het welzijn van de medewerkers. In het drukke verkeer is de e-bike een snel en praktisch vervoermiddel. Ondanks de winterperiode is er bij droog weer al veelvuldig gebruik gemaakt van de e-bike.

Fiets delen via poolsysteem
Via een app kan de e-bike worden gereserveerd en ontgrendeld voor gebruik. Na terugkomst kan een andere collega weer gebruikmaken van dezelfde e-bike. De e-bike is ideaal voor bestemmingen tot 15 kilometer, maar kan ook langere afstanden afleggen. Onderhoud en een pechservice zijn inbegrepen, zodat je hier geen omkijken naar hebt. ONS evalueert de resultaten van de pilot met initiatiefnemer Jan Willem Brummen van ZOEVERS, die de ambitie heeft om de e-bike breed te introduceren in de stadsregio van Arnhem en Nijmegen.

Meer weten over dit poolsysteem? Bekijk de korte animatie: https://youtu.be/y5lHYKgm6kw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *