Delen

Meer nieuws

Let op tijdig terugvragen btw op zonnepanelen
22 juni 2022
TVL Q4 2021 en Q1 2022 voor startende ondernemers
22 juni 2022
Loket definitieve vaststelling NOW 5.0 open
08 juni 2022
Mogelijk toch compensatie box-3-heffing voor niet-bezwaarmakers
07 juni 2022


Meer nieuwsartikelen >
U bevindt zich hier: Trending > Nieuws > Loket definitieve vaststelling NOW 5.0 open

Loket definitieve vaststelling NOW 5.0 open

Het loket bij het UWV voor de aanvraag van de definitieve vaststelling van NOW 5.0 (zevende aanvraagperiode) is op 1 juni jl. geopend. De zevende aanvraagperiode betreft het NOW-voorschot dat je over de periode november en december van 2021 hebt ontvangen. 

Je kunt voor het aanvragen van de definitieve vaststelling weer gebruikmaken van een speciaal formulier. Je kunt de aanvraag doen tot en met 22 februari 2023. Dat lijkt nog ver weg, maar zorg ervoor dat je de benodigde documenten tijdig verzamelt en meestuurt. Als je een accountantsverklaring of derdenverklaring moet bijvoegen, moet je accountant of financieel adviseur bovendien voldoende tijd hebben om deze verklaring op te stellen.

Als je de definitieve berekening niet op tijd aanvraagt, loop je het risico dat je het ontvangen NOW-voorschot volledig moet terugbetalen.

Tip: Begin op tijd met het verzamelen van de gegevens voor het vaststellingsverzoek NOW 5.0 en neem tijdig contact op met je adviseur als je een accountantsverklaring of derdenverklaring moet bijvoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *