Als je werkgever bent
wil je dat de salarisadministratie gewoon klopt

Salarisadministratie uitbesteden?

Je medewerkers zijn het belangrijkste bedrijfskapitaal. De salarisverwerkers van ONS zijn je graag van dienst bij het tot in de puntjes verzorgen van jouw salarisadministratie. Zij zorgen ervoor dat jouw administratie volledig overeenstemt met alle wettelijke eisen en afspraken binnen CAO’s. 

Als ondernemer wil je ervoor zorgen dat je medewerkers het juiste salaris wordt uitbetaald. Niets is vervelender dan boze medewerkers of de Belastingdienst die bij een periodiek boekenonderzoek naheffingen oplegt omdat de bruto bedragen foutief verloond zijn. Bij ONS beschikken we over een kwalitatief hoogstaand team van salarisverwerkers die uitstekend gekwalificeerd zijn voor het verzorgen van je salarisadministratie. Wij bewaken de toepassing van de juiste percentages, tabellen en CAO-wijzigingen. Wij adviseren je over inhoudingen en kostenvergoedingen. Het enige wat je hoeft te doen is het aanleveren van de te verlonen bruto bedragen. Eenvoudig, effectief en tegen concurrerende tarieven.

Zelf online regelen

Je kunt de loonadministratie natuurlijk ook zelf bijhouden vanuit onze online portal. Afhankelijk van de wensen kun je hierin het archief met gegevens van medewerkers vastleggen en raadplegen, mutaties verwerken en een personeelsdossier opbouwen met gegevens over loopbaanhistorie, functionering, leaseauto’s enzovoort. Daarnaast is het mogelijk dat werknemers via een app loonstroken en jaaropgaves kunnen downloaden en een verlof- en verzuimregistratie kunnen doen.

Vragen over ontslag of overeenkomsten

Je kunt ONS ook inschakelen als je vragen of ingewikkelde vraagstukken hebt. Collectieve regelingen, individuele arbeidsovereenkomsten en ontslag zijn slechts voorbeelden van zaken waar je mee te maken kunt krijgen. Onze beloningsadviseur staat je graag met raad en daad terzijde.

Direct regelen

Wil je snel ondersteuning voor de salarisadministratie? Dat kan. Als je ONS belt kunnen we je telefonisch al duidelijkheid geven over de spoedige mogelijkheden. Bel hiervoor met Geesje Janssen via 0481 – 37 11 11.

Email