Online samenwerken
Wat verandert er?

Online samenwerken met ONS

Tegenwoordig werken steeds meer organisaties digitaal, waaronder banken, de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Met sommige organisaties kunnen gegevens alleen nog maar digitaal uitgewisseld worden. Voor een effectieve samenwerking heeft ONS verschillende software oplossingen die een directe samenwerking tussen jou, ONS en de uitvragende partij bieden.

Wat betekent dit voor jou?

Veiligheid staat bij ons centraal. Documenten worden daarom, over het algemeen, niet rechtstreeks via de mail aangeboden. Je ontvangt een e-mail van ONS, waarin staat dat er documenten voor je beschikbaar zijn gesteld. Met deze e-mail kom je bij de juiste portal terecht waar je jouw documenten kunt inzien, accorderen of downloaden.

Wil je zelf documenten op een veilige manier uploaden? Gebruik dan onze portal Online Samenwerken.

Via de overzichtspagina https://www.ons.nl/inloggen kun je ook inloggen op deze portal. Ook kun je er terecht voor de logins van onze andere software oplossingen.

Heb je nog geen inlog voor de portal? Neem dan contact op met ONS.

Sommige documenten moeten door jou worden goedgekeurd. Hiervoor gebruiken wij de ondertekenservice van ValidSign, waarbij je per e-mail door de procedure wordt geleid.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ONS.