Als je onderneemt
bewaak je de financiële motor van je bedrijf

Financieel professional nodig?

Als ondernemer hecht je waarde aan het bewaken van jouw financiële positie en de resultaten van jouw bedrijf. Financiële middelen zijn een belangrijke motor voor de continuïteit van je onderneming.

Goed, gekwalificeerd administratief en financieel personeel is vaak schaars en het is niet altijd mogelijk om hier iemand (fulltime) voor aan te nemen. ONS biedt financiële professionals, tijdelijk of in een langdurig samenwerkingsverband.

Bedrijfseconomisch advies en ontwikkeling

Heb je de administratie en interne beheersing optimaal ingericht? Laat ONS meekijken naar de efficiency, informatievoorziening, kwaliteitswaarborging en integratie van het financiële proces. Wij geven je inzicht in de huidige financiële positie, die we vervolgens samen met jou bewaken. Het geeft je handvatten bij het nemen van beslissingen, bijvoorbeeld bij groei of in een slechtere periode.

Tijdelijke vervanger

Heb je een tijdelijke vervanger nodig? Wij bieden een professionele vervanger, van administratief medewerker tot financieel-economisch expert. Financiële professionals van ONS bieden geïntegreerde kennis van accountancy, interne beheersing en financieel-economische advisering.

Meer weten?

Wil je weten of er direct iemand beschikbaar is? Bel dan Jos Winkelhorst via  0481 – 37 11 11. Jos is van huis uit Registeraccountant (RA) en verzorgt, samen met zijn team van kwalitatief hoogwaardige financiële professionals, zowel ad hoc werkzaamheden (voor een specifieke opdracht of vraagstuk) als ook controller werkzaamheden op continue basis.

linkedIn
Email