Als je onderneemt
wil je het maximale uit je belastingadvies

Belastingadviseurs: binnen de regels, buiten de lijntjes

De fiscale wetgeving is complex en continu aan veranderingen onderhevig. Dat vraagt van onze belastingadviseurs, of fiscalisten, dat zij hun kennis actueel houden. En om weliswaar altijd binnen de regels te werken, maar soms buiten de lijntjes te kleuren. Onze belastingadviseurs zijn thuis in de huidige fiscale wetgeving en houden de ontwikkelingen nauwlettend voor je in de gaten. We verzorgen de aangiften en staan ook met advies op maat ter zijde. Met belastingadvies, maar ook bij financiële planning, bedrijfsopvolging of vermogensgroei.

Belastingadvies

Belastingadviseurs en fiscalisten zijn alert op wijzigingen. Zij weten feilloos de link te leggen naar je persoonlijke situatie. Schenken, lenen, erven, beleggen: aan al deze onderwerpen zijn fiscale gevolgen verbonden. Bij ONS wordt fiscale advisering in een breder perspectief bekeken dan alleen het besparen van belasting: ook de praktische gevolgen voor jou en je onderneming zijn van belang. Onze belastingadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Fiscale procedures

Het lijkt zo eenvoudig: belasting moet je betalen, of niet. De werkelijkheid is vaak minder zwart-wit. Ook belastingwetten moeten geïnterpreteerd worden en de toepassing ervan kan dus wel eens voor discussie vatbaar zijn. Wanneer je er met de Belastingdienst niet uitkomt, resteert de gang naar de rechter. Het is goed om te weten dat de fiscalisten van ONS je desgewenst uitstekend terzijde kunnen staan in fiscale procedures.

Keuze ondernemingsvorm

Een onderneming kan in meerdere rechtsvormen worden uitgeoefend, met elk hun eigen voordelen en nadelen. Wie bij ONS komt voor advies betreffende de keuze voor een ondernemingsvorm, wordt door onze belastingadviseurs haarfijn uitgelegd wat in zijn of haar specifieke situatie de relevante keuzecriteria zijn. Zodat er in een optimaal evenwicht tussen fiscale, juridische en praktische gevolgen gekozen kan worden.

Belastingaangiften

Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw belastingaangiften (inkomstenbelasting, omzetbelasting etc.) verzorgen.

Een vraag stellen?

Wil je gewoon een keer bellen met ONS over een specifieke vraag die je hebt? Aarzel niet. Eric van Wissen is één van onze gedreven belastingadviseurs. Hij adviseert over het toepassen van actuele wet- en regelgeving, ten gunste van jouw specifieke situatie. Je kunt Eric bereiken via 026 – 325 54 41.

Email