Als je onderneemt
wil je altijd en overal inzicht in je administratie

Accountancy: evenwichtige financiële basis

ONS helpt je graag bij het verzorgen van je financiële administratie en het samenstellen van de jaarrekening. Onze accountants en adviseurs kijken hierbij verder dan cijfers alleen en adviseren je bij het nemen van de juiste financiële beslissingen.

Financiële administratie
Wij kunnen een (online) administratie voor je opzetten, voeren en beoordelen. En uiteraard behoort boekhouden via internet of ondersteuning op locatie hierbij tot de mogelijkheden. Net zoals het digitaal aanleveren van je administratie, die wij efficiënt verwerken met behulp van scanboekhouden. Met de kwaliteit en expertise van een accountantskantoor.

Liever zelf boeken?
Via ONS verwerk je zelf de administratie op het moment dat het jou schikt of kijk je mee met de administratie zoals wij die voor jou boeken. Dat is online samenwerken met ONS.

Jaarrekening samenstellen
Wij ontzorgen je graag bij het samenstellen van de jaarrekening. Ook als je zelf de jaarrekening opstelt en daar een verklaring bij wilt overleggen, kunnen wij de jaarrekening vanzelfsprekend beoordelen of controleren (via onze partner Confirm).

Belastingaangiften
Om te zorgen dat je optimaal gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden, zorgen onze mensen dat zij hun fiscale kennis voortdurend actueel houden. Belastingaangifte met ONS gaat verder dan het voldoen aan al je verplichtingen. Wij bekijken elk jaar opnieuw of je de fiscale mogelijkheden goed benut.

Sterker met ONS

Je kunt ons altijd bellen om elke situatie of vraag te bespreken. Of het nu gaat om Accountancy of je bijvoorbeeld je pensioen. We staan voor je klaar. Wil je ONS beter leren kennen? Hier lees je wat ONS onderscheidt van anderen en waarom ondernemers sterker staan met ONS. Heb je een vraag? Bel onze accountant Coen Huberts via 026 – 325 54 41.

linkedIn
Email
Boekhouding optimaliseren
mét behoud van software

Boekhouding optimaliseren
Samen brengen we in kaart hoe we de bestaande software zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. Mail je jouw facturen, dan vindt de verwerking bijna geheel automatisch plaats bij ONS. Een koppeling met de bank zorgt dat betalingen en mutaties automatisch worden ingelezen. Handmatig overmaken hoeft niet meer. ONS levert wekelijks betaalbestanden aan. Een koppeling met de loonadministratie voorkomt overtypen en is minder foutgevoelig. De administratie is hierdoor altijd actueel en up-to-date. Dat biedt ruimte voor ontwikkeling en groei! Bel of mail ONS voor meer informatie.

Boekhouding optimaliseren
mét behoud van software
Financiële proces
op een hoger niveau?

Financiële proces op een hoger niveau
Samen met jou bewaken wij de financiële positie en resultaten van jouw onderneming, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen ten aanzien van het financieel beleid. Lees meer over onze dienst Controlling Services. Of over nieuwe vragen die opduiken bij een groeiende onderneming.

Financiële proces
op een hoger niveau?