Delen

Meer nieuws

Vacature (senior) assistent accountant
05 januari 2018
ONS Eindejaarstips 2017
12 december 2017
Werkgevers: wijzigingen 2018
22 november 2017
Het nieuwe regeerakkoord
12 Oktober 2017


Meer nieuwsartikelen >
U bevindt zich hier: Trending > Nieuws > Vacature (senior) assistent accountant

Vacature (senior) assistent accountant

Ben je al enkele jaren werkzaam of ben je een ervaren assistent accountant? En zoek jij een veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden? Kom dan ONS team in Huissen (nabij Arnhem) versterken! Wegens groei zoeken wij doorlopend een (ervaren) assistent accountant en/of relatiebeheerder voor onze samenstelpraktijk.

Wat ga je bij ONS doen?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan binnen ONS team. Je gaat je voornamelijk bezighouden met het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en financiële stukken en het onderhouden van contacten met en (pro-)actief adviseren van onze relaties.

Let op! Ook wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt, nodigen we je graag uit om te reageren op onze vacature. Wij geven je graag de kans om je bij ONS verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij nog meer?
Je komt te werken in een deskundig, betrokken en informeel team op onze vestiging in Huissen (nabij Arnhem). Er is ruimte voor jouw initiatief en in overleg is er veel mogelijk. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten wij?
– HBO werk- en denkniveau;
– affiniteit met/ervaring in de (mkb-)samenstelpraktijk;
– een accurate, analytische en pragmatische instelling;
– een klantgerichte instelling, passende sociale vaardigheden;
– minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Kom jij ONS team versterken?
Graag zien wij jouw sollicitatie tegemoet. Mail jouw CV en motivatie waarom wij voor jou moeten kiezen aan antoine.freriks@ons.nl.

Over ONS
ONS Accountants en ONS Belastingadviseurs ondersteunt kleine en (middel)grote regionale ondernemers (MKB) en non-profit organisaties bij hun financiële en fiscale verplichtingen. We bieden hoogwaardige dienstverlening op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Daarnaast heeft ONS een AFM vergunning voor pensioenadvies. ONS biedt hiermee een compleet pakket financiële diensten en advisering onder één dak. Bij ONS werken circa 60 collegiale professionals vanuit de vestigingen Elst (Gld.) en Huissen. Zie ook www.ons.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *